Monday, September 3, 2012

En Zarif Gelinlik Modelleri




Her kadının kişiliği birbirinden farklıdır. Bazıları gösterişli olmayı sever, bazıları dekolte. Bazıları da sade ve zarif. İşte bu nedenle her bayan için farklı farklı gelinlik çeşitleri üretilmiştir. Sadece gelinlik modelleri ile ilgili değil. Hayatın her alanında her zevke göre seçenekler bulunur.






Gelinlik modelleri ile ilgili hazırladığımız bu konuda sade giyinmeyi seven, gösterişten uzak, zerafete önem veren kadınlar için hazırlanmış gelinliklere yer vereceğiz. Eğer sadelikten hoşlanan bir bayansanız bu gelinliklerden birini mutlaka beğeneceksiniz. Aslında hiç birisi beğenilmeyecek durumda da değil. İnsan resimleri gördükçe hepsini giymek istiyor. Ama biliyorsunuz ki bu mümkün değil.






Allure marka bu gelinlik örneklerini yabancı bir satış sitesinden derledik. Ancak kargo yoluyla siz de beğendiğiniz modeli satın alabilirsiniz. Yalnız yabancı olduğu için fiyatlar biraz yüksek gelebilir. Ortalama fiyatlar arasında değişiyor.






Bu ön bilgiyi verdikten sonra gelinlik modelleri nasılmış bakalım:






 




















 















































































































 






Gördüğünüz gibi modellerin hepsi birbirinden güzel. Bunların arasından seçim yapmak gerçekten zor. Allah evlenecek bayanlara kolaylıklar versin diyoruz.






Sitemizdeki diğer gelinlik modellerine bakmak isterseniz buraya tıklayıp hepsini inceleyebilirsiniz.






en güzel gelinlik modelleri


No comments:

Post a Comment